Kuka?

Tervehdys!


Olen Kaisa, kulttuuriantropologi, tutkija, traumapsykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja kulttuurityön asiantuntija.

Tällä hetkellä työskentelen psykiatrisena sairaanhoitajana traumatisoituneiden parissa, teen sivutoimisesti psykoterapiaa ja kirjoitan ja koulutan mm. kulttuuripsykiatrian, kulttuurin, uskonnon ja traumatisaation kysymyksistä.


Rakkaana, pitkäaikaisena harrastuksena olen tehnyt teatteria reilut 20 vuotta monissa muodoissaan, mm. Ylioppilasteatteriliitto SYTYn hallituksen puheenjohtajana, Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen hallituksessa ja puheenjohtajana ja vaihtelevasti lavalla ja lavan takana. Teatteri, kirjoittaminen ja muukin taide ovat minulle nuoruudesta asti mukana kulkeneita välttämättömyyksiä. Teatteri on tapa hengittää ja katsella maailmaa.

Ruumiin kulttuurin puolella harrastan pääasiassa juoksua kun muilta kiireiltäni ehdin. Töiden takia se on viime aikoina jäänyt kovin vähiin.


Mikäli kaipaat asiantuntijuutta monikulttuurisen terveydenhuollon ja potilaskohtaamisten, kehon ja trauman kysymyksiin, ota yhteyttä!